PARNI VALJAK PRIPREMA SPEKTAKL U ARENI: Održat će veliki tribute Akiju u čast, ali su objavili i jednu lošu vijest

01.02.2022. 15:01:00

Članovi Parnog valjka objavili su na službenoj Facebook stranici grupe da otkazuju planirane turneje diljem Hrvatske, a 26. ožujka održat će koncert u čast preminulom frontmenu Akiju Rahimovskom.

“Dragi naši, koncerti planirane turneje diljem Hrvatske se otkazuju, a povrat ulaznica bit će vam omogućen na prodajnim mjestima gdje ste ih kupili”.

“Kao što su mnogi od vas željeli, 26. ožujka u Areni Zagreb održat ćemo koncert u čast Akiju, uz pomoć dragih glazbenih prijatelja. Više detalje o koncertu objavit ćemo uskoro”, poručuju iz Parnog Valjka.

Bend je do ljeta ove godine imao zakazano  deset koncerata. U rubrici za koncerte na službenoj internetskoj stranici Parnog valjka sada više nema termina, iako koncerti nisu službeno otkazani na platformama za prodaju karata.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.