Pauletić je kod Škore: 'Imamo Kviska, on nam je važan adut'

23.05.2020. 12:14:00

Domovinski pokret Miroslava Škore na Facebooku je objavio kako su u Dalmaciji dobili veliko pojačanje, poznatog splitskog kvizaša i putopisca Roberta Pauletića

Bivši MOST-ov kandidat za gradonačelnika Robert Pauletić već je nekoliko mjeseci član Domovinskog pokreta, a za ove izbore bit će jedan od važnih aduta za X. izbornu jedinicu, stoji na Facebooku Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

Poznati hrvatski enigmat, kvizaš, novinar, putopisac i tekstopisac jedno vrijeme je obnašao i dužnost zamjenika ministra turizma u vrijeme Vlade Tihomira Oreškovića, a sad se evo aktivno vraća u politiku.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Robert Pauletić u siječnju 2017. godine

Domovinski pokret tako je s oduševljenjem objavio da je dobio veliko pojačanje. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti

IMAMO KVISKA!

S veseljem objavljujemo da je Domovinski pokret u Dalmaciji dobio veliko pojačanje, poznatog splitskog kvizaša i putopisca Roberta Pauletića. Pauletić je već nekoliko mjeseci član Domovinskog pokreta, a za ove izbore bit će nam jedan od važnih aduta za X. izbornu jedinicu.

Osim što je već 25 godina uspješan privatni poduzetnik, Pauletić je prije nekoliko godina bio zamjenik ministra turizma, tako da već ima iskustva u politici. Jako nam je drago što je uz nas, jer to je čovjek koji najčešće pobjeđuje čega god se prihvati, spoj znanja, poštenja i hrabrosti kakav Domovinskom pokretu i Hrvatskoj treba.

Domovinski pokret sad ima Kviska, idemo dvostruko jače!

I najmlađi pobjednik Kviskoteke Robert Pauletić na svom Facebooku profilu objavio je da se pridružuje Škori.