Peternel se oglasio nakon sukoba s Benčić u Otvorenom: Oni su definirana ideološka ultraljevičarska franšiza kakvih ima nekoliko u Europi

18.05.2021. 10:04:00

Član Domovinskog pokreta Igor Peternel oglasio se na društvenim mrežama nakon gostovanja u emisiji Otvoreno u kojoj je prozvao platformu Možemo! i Sandru Benčić koja je bila u studiju. 

"Pozvao sam platformu Možemo da jasno biračima objasne ideološku pozadinu svog djelovanja, financiranje i povijest nastanka preko brojnih udruga civilnog parapolitickog društva!

Ono sto birač treba znati je da se tu ne radi o nekim entuzijastima ljutim na Bandićev model upravljanja, zabrinutih za okoliš već o strogo definiranoj ideološkoj ultraljevičarskoj franšizi kakvih ima nekoliko u Europi!

Dokaz za moju tvrdnju stoji u njihovom statutu i programu djelovanja!", napisao je Peternel na društvenim mrežama. 

Izvor: Direktno

Izvorni autor: js/foto: FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.