Pijani mladić (19) sletio s ceste kod Ivanić Grada. S njime je u autu bilo još pet maloljetnika

05.02.2023. 15:52:00

SVI OZLIJEĐENI

Četiri maloljetnika i vozač su lakše ozlijeđeni i pomoć im je pružena u bolnicama na području Zagreba, dok je jedna maloljetnica teško ozlijeđena. Vozač (19) je imao 1,38 promila

Zagrebačka policija izvijestila je kako je u nedjelju nešto nakon 1 sat ujutro, vozač (19) pod utjecajem alkohola od 1,38 promila, BMW-om u mjestu Sobočani kraj Ivanić Grada udario u betonski blok, nakon čega se auto odbio i zaustavio. Uz njega je u autu bilo još petero maloljetnika. Jedna je maloljetnica teže ozlijeđena, a ostali lakše, piše 24sata.

Kako navodi policija, mladić nije prilagodio kretanje auta osobinama ceste i dok je izlazio iz zavoja se prednji dio auta zanio i prešao na suprotnu stranu ceste. 

- Uslijed čega je u nastavku kretanja po kosini odvodnog kanala udario u betonski most, nakon čega je od siline udara došlo do odbijanja vozila i podizanja vozila u zrak, da bi se potom zaustavio - navode u priopćenju. 

Četvero maloljetnika i vozač su liječničku pomoć dobili u bolnicama na području Zagreba, a maloljetnica je prevezena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata/Tina Ozmec-Ban

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.