Pijani se vozili i pucali iz auta? Svladali ih splitski specijalci. Dvoje ozlijeđeno, našli i drogu

23.03.2023. 14:08:00

NOĆNI KAOS KOD SPLITA

Policija je oko 22.20 dobila dojavu da muškarci pucaju iz auta u mjestu Primorski Dolac. Ubrzo su ih našli, no oni su počeli vrijeđati policajce, koji su ih priveli. Jedan je zaradio kontuziju ramena i napuknuće rebra

Splitski specijalci u srijedu navečer uhitili su dvojicu muškaraca nakon što su pijani divljali u okolici Splita, piše 24sata.

Kako je izvijestila policija, oko 22.20 sati stigla je dojava da se dvoje nepoznatih muškaraca vozi kroz mjesto Primorski Dolac i da pucaju iz vatrenog oružja. 

Ubrzo su na intervenciju krenuli službenici Jedinice specijalne i interventne policije Split koji su u blizini nadvožnjaka A1 u osobnom vozilu zatekli dva muškarca u vidno alkoholiziranom stanju.

Čim su ih zaustavili, počeli su vrijeđati i omalovažavati policajce, koji su ih svladali uporabom sredstava prisile, odnosno tjelesne snage i sredstava za vezivanje.

Pregledom pijanog dvojca i vozila našli su 5,45 grama marihuane i jedu stabljiku te preklopni nož. 

Muškarce su doveli u službene prostorije, jedan je odbio alkotest, dok su drugom izmjerili 1,55 promila.

Nad obojicom su obavili očevid i odredili zadržavanje do otrježnjenja. Osobno vozilo su prebacili u krug policijske postaje gdje će se danas u sklopu kriminalističkog istraživanja obaviti pretraga.

Jednog je pregledao liječnik i utvrđena mu je kontuzija ramena i napuknuće jednog donjeg rebra, dok drugi ima ogrebotinu na licu. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata/Ivan Hruškovec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.