PO ŠUMAMA I GORAMA !!!

22.06.2021. 10:05:00

Sve civilizirane zemlje svijeta komunizam su osudile i odbacile i nema šanse da se u njihovim zemljama zločini komunizma slave osim u našoj zemlji u kojoj je više od pola miliona naših hrvata što u ratu što u poraču po križnim putevima mučki poubijano a koje su zatim ko uginulu stoku po raznim jamama i rudnicima zatrpavali kako bi svoje stravične zločine sakrili !!!
U našoj zemlji kojekakvi partizanski ustanci se obilježavaju i slave umjesto da se zabrane jer, taj prokleti komunizam mnoge hrvatske obitelji je uništio i u crno zavio !!!
Pa tako i danas u Brezovici kod Siska dan "ustanka" se obilježava i kompletan politički vrh tamo će nazočiti što je tužno i žalosno kad znamo da se partizansko četničkim lažima klanjaju !!!
Međutim, svaka ptica svome jatu leti pa tako i naši vodeći s toga, bilo bi poželjno da tamo i ostanu !!!
Jer, takvi kakvi jesu ionako nigdje drugdje ne spadaju osim da po šumama i gorama i ostanu jer, tamo im je prirodno stanište i po svemu što rade i kako se ponašaju tamo i pripadaju !!!
I za kraj; sve hrvatske žrtve od partizansko komunističke ruke pogubljene u miru Božjem počivale!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: