Podjela paketa pomoći za najpotrebitije

07.11.2022. 11:56:00

U sklopu projekta „Niste zaboravljeni“, UHB RH već treću godinu za redom organizira podjelu paketa pomoći za najpotrebitije hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji. Cilj projekta je psihosocijalne osnaživanje hrvatskih branitelja i njihovih obitelji, kroz rekreaciju i edukaciju te aktivno uključivanje u usvajanje znanja i vještina kroz cjelodnevno druženje u prirodi.

Projekt se sufinancira sredstvima Ministarstva hrvatskih branitelja u sklopu Javnog poziva za financiranje/sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz domovinskog rata i aktivnosti promicanja vrijednosti Domovinskog rata u 2022. godini.

Izvor: UHB RH/Foto:UHB RH

Izvorni autor: UHB RH/Foto:UHB RH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.