PODRAVSKI REKORDER: Vozio bicikl usred bijela dana. Policija ga zaustavila u rutinskoj kontroli, napuhao 4,42 promila

19.04.2022. 16:20:00

DOBRO DA JE ŽIV

Virovitička Policijska uprava otkrila je u utorak da proteklog  vikenda “najveća koncentracija alkohola u organizmu od 4,42 g/kg utvrđena u nadzoru prometa kod vozača starosti 42 godine.

“On je zatečen kako upravlja biciklom pod utjecajem alkohola u petak, 15. travnja, u 12.50 sati u mjestu Sedlarica na pitomačkom području”, poručili su iz virovitičke policije.

Policija je, naime, u ciljanoj kontroli u prometu usred bijela dana, nešto iza podneva, zaustavila 42-godišnjeg biciklista koji je usprkos nevjerojatnoj količini alkohola, uspio voziti bicikl. Iako vjerojatno i policajcima nije bilo jasno kako je uspio s tolikom količinom alkohola u tijelu uspio voziti bicikl a da ne padne.

S nevjerojatnih 4,42 promila i po tome je apsolutni ovogodišnji neslavni alkoholni rekorder u Podravini.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:ilustracija/MUP

Izvorni autor: Dnevno.hr/A.L.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.