PODRŠKA UOČI BELGIJE Ludnica u Dohi, navijači pred hotelom Vatrenih opet razvili divovsku zastavu. S njima je i bivša predsjednica

01.12.2022. 10:22:00

Hrvatski navijači u Dohi nastavili su tradiciju.

Nakon što je Vatrene na plaži njihova hotela dočekala velika zastava uoči utakmice s Kanadom, isto se ponovilo i pred dvoboj s Belgijom.

Na pješčanoj plaži hotela Hilton Doha opet je osvanula najveća navijačka zastava, dugačka 201 metar i teška 95 kilograma, koju su u Dohu donijeli hrvatski navijači iz Bribira i Crikvenice.

Bribircima i Crikveničanima pridružili su se i ostali hrvatski navijači u Dohi, koji su pjesmom dali podršku Vatrenima uoči važne utakmice protiv Belgije.

S navijačima je danas i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je bila u svečanoj loži i na susretu protiv Kanade. Za danas je najavila da će biti na tribini među “običnim navijačima”.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Navijači Hrvatske u društvu Kolinde Grabar Kitarović dali su podršku reprezentaciji/Foto PIXSELL

 

Izvor: novilist.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Portal Novi list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.