Pogledajte kako će raditi trgovine i šoping centri na Veliku subotu, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

30.03.2024. 08:37:00

INFORMIRAJTE SE NA VRIJEME

Budući da smo u Velikom tjednu i slijedi nam najveći katolički blagdan, većina nas će krajem tjedna nastojati obaviti veliku blagdansku kupnju. Ponekad se naravno dogodi da neku sitnicu i zaboravimo uzeti, pogotovo ako šoping ostavimo za zadnji čas.

Međutim i blagdansko radno vrijeme trgovina i šoping centara je prilagođeno pa vodite brigu da na vrijeme i u cijelosti obavite kupovinu. Na Uskrs (31. ožujka 2024.) i Uskrsni ponedjeljak (01. travnja 2024.) dućani ne rade, a neki su skratili radno vrijeme i na Veliku subotu, piše Dnevno.hr.

Radno vrijeme je sljedeće. Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak bit će zatvorena vrata čak i onih velikih trgovina poput Lidla, Kauflanda, Konzuma, SPARA, INTERSPARA i Tommya. Također, neće raditi niti velike drogerije kao što su DM, Müller i Bipa. Niti Pevex ne radi u nedjelju niti ponedjeljak, ali ova je trgovina skratila radno vrijeme i na Veliku subotu te rade do 15.30 sati.

Vrata zatvaraju i trgovački centri

Niti veliki šoping centri uglavnom neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, a među njima su: King Cross Zagreb, Arena Centar Zagreb, West Gate, Portanova Osijek, Mall Osijek, Tower Center Rijeka kao i Mall of Split.

Trgovine u Joker Split-u će u nedjelju i ponedjeljak biti zatvorene dok će kineski restoran Yun oba dana raditi od 9:00 do 21:00 sat. McDonalds će pak na Uskrs raditi od 14:00 do 23:00 sata, a za Uskrsni ponedjeljak od 10:30 do 23:00 sata.

Nadalje, u nedjelju i ponedjeljak trgovine u sklopu trgovačkog centra Lumini Varaždin će biti zatvorene, dok će u poslijepodnevnim satima raditi Cinestar kino.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Ilustracija

Izvorni autor: PDN/Dnevnik.hr/Dražen Krajcar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.