Pokreću postupak protiv Škore: 'Ne komentiram sudske procese u tijeku, posebice ne smiješne'

11.08.2021. 15:23:00

Članu Stranke Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana, priopćili su iz Domovinskog pokreta

Iz Domovinskog pokreta priopćili su u srijedu kako je Sud časti te stranke na sjednici u utorak jednoglasno donio odluku o pokretanju stegovnog postupka protiv Miroslava Škore zbog povrede članskih prava i obaveza. 

- Članu Stranke Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka - priopćili su. 

Previranja u stranci krenula su nakon što je Miroslav Škoro dao ostavku na mjesto čelnika Domovinskog pokreta, a nedavno je kazneno prijavio i nekoliko članova. 

Komentar na potez Domovinskog pokreta tražili smo od Miroslava Škore: 

- Ne komentiram sudske procese u tijeku, posebice ne one smiješne - kratko je rekao. 

Izvor: 24sata/ Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: Snježana Krnetić, Tina Ozmec-Ban / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.