Pokušaj ubojstva u Slavonskom Brodu: Muškarac izboden, drugi uhićen

07.12.2021. 12:20:00

Policija u Slavonskom Brodu zaprimila je u ponedjeljak dojavu da je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede u sukobu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju uhićen je 29-godišnjak, javljaju iz policije.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod zaprimili su dojavu, jučer oko 16.40 sati, da je u sukobu jedna osoba zadobila teške ozljede. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 26-godišnjaku, koji je imao više ubodnih rana po tijelu. Muškarac je ekipa Zavoda za hitnu medicinu prevezla u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju, kažu iz policije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju, u Policijsku upravu priveden je i uhićen 29-godišnjak koji se dovodi u sumnju u počinjenje kaznenog djela te je u tijeku kriminalističko istraživanje nad istim, kažu iz policije.

Izvor: n1/ Foto: Ilustracija

Izvorni autor: N1 Info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.