Pokušaj ubojstva u Varaždinu: Djevojka izbola mladića nožem

10.05.2021. 11:41:00

Mladić je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na daljnjem liječenju, a medicinska pomoć je pružena i djevojci. Nakon što je puštena iz bolnice, priveli su je

Djevojka (19) predana je pritvorskom nadzorniku zbog pokušaja ubojstva. Kako javljaju iz PU varaždinske, ona je u subotu u obiteljskoj kući u Varaždinu oko 23 sata nožem izbola mladića (24) po rukama i tijelu. 

Mladić je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na daljnjem liječenju, a medicinska pomoć je pružena i djevojci. Nakon što je puštena iz bolnice, priveli su je. 

Tijekom dana će biti odvedena u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu gdje će dati iskaz. Postoji i vjerojatnost da će sutkinja zatražiti za nju istražni zatvor.

Izvor: 24sata/Foto: Canva

Izvorni autor: Željko Rukavina/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.