Policija se oglasila o bjeguncu, noćas su pretražili više stanova: Jedna stvar posebno im otežava potragu

01.12.2022. 10:18:00

CRNA KRONIKA OPSADNO STANJE U SOLINU

Policija je obavijestila da je cijelu noć tragala za odbjeglim Ivanom Božićem te da se potraga nastavila i jutros. Policijski službenik i dalje je u bolnici, a stanje mu je stabilno.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske javljaju kako i dalje tragaju za Ivanom Božićem rođenim 1993.godine. Sve su raspoložive policijske snage na terenu, a intenzivna potraga odvijala se čitavu noć te je nastavljena i jutros.

"Poduzimamo niz mjera i radnji kako bi pronašli 29-godišnjeg muškarca", priopćili su iz policije.

Kako Slododna Dalmacija neslužbeno doznaje, policija je dobila nekoliko dojava o tome gdje bi se 29-godišnjak mogao skrivati pa su tijekom noći na području Solina i okolice pretražili više stanova i kuća.

S obzirom na to da Božić sa sobom nema mobitel, teže ga je locirati te je nemoguće locirati i pratiti njegovo kretanje preko signala i baznih stanica, što policiji stvara dodatni problem, prenosi Dnevnik.hr.

Ozlijeđeni policijski službenik i dalje je u bolnici. Prema posljednjim informacijama, stabilno je te je i dalje pod intenzivnim nadzorom liječnika.

Policija je još jednom pozvala građane da ako imaju informacije o tome gdje se skriva Ivan Božić ili imaju bilo kakva saznanja o njemu, nazovu policiju na 192.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto: Dnevnik.hr/snimka zaslona

Izvorni autor: Slobodna Dalmacija/M.M./Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.