Policija u centru Zagreba otkrila pet improviziranih laboratorija za uzgoj marihuane

27.03.2022. 13:31:00

TROJICA PREDANA PRITVORSKOM NADZORNIKU

Zagrebačka policija otkrila je u kući u središtu Zagreb pet improviziranih laboratorija za uzgoj marihuane te 190 grama marihuane, predmete za usitnjavanje i pakiranje droge te uređaje za osvjetljivanje, protok i ventilaciju zraka, objavila je u nedjelju Policijska uprava.

Trojica "uzgajivača", u dobi od 31, 32 i 37 godina, su nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te su predani pritvorskom nadzorniku.

Policija sumnja da je trojac u kući na području Centra uzgajao marihuanu te su ju po sazrijevanju odvozili na za sada nepoznatu adresu, gdje su je sušili, usitnjavali, vagali i prepakiravali.

Pretraženo im je i kombi vozilo, gdje je pronađeno 106.000 grama marihuane u 11 vrećica te 145 stabljika visine između 10 i 50 centimetara.

Kriminalističko istraživanje je završeno te su trojica osumnjičenih predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetniku.

Izvor: Direktno.hr/Foto:Ilustracija/Shutterstock

Izvorni autor: lš/h/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.