Policija u Koprivnici pritvorila muškarca koji je zatočio, istukao i opljačkao curu

15.04.2020. 10:45:00

Koprivnički policajci dovršili su istraživanje nad mlađim muškarcem osumnjičenim za prijetnju, protupravno oduzimanje slobode i krađu, javlja PU koprivničko-križevačka. Riječ je o 28-godišnjaku s koprivničkog područja, koji je ta djela počinio u subotu, 11. travnja.

Žrtva je 29-godišnjakinja koju je muškarac toga dana napao i istukao, nanijevši joj lake tjelesne ozlijede. Osim toga, nije je htio pustiti iz kuće, prijetio joj je da će ugroziti njezin život i ukrao joj je više tisuća kuna.

Prijavljen DORH-u i pritvoren

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i krađe, protiv 28-godišnjaka je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a on je predan pritvorskom nadzorniku, javljaju iz PU koprivničke.

Izvor: Telegram.hr/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Vedran Vrabec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.