Poms više nije trener Osijeka

02.03.2023. 18:30:00


Kap koja je prelila čašu u Gradskom vrtu bio je poraz u četvrtfinalu Kupa od Hajduka 2:1.

Osijek se oglasio na svojim stranicama:

“NK Osijek i Rene Poms sporazumno su dogovorili prekid suradnje. Uz trenera Pomsa, klub će napustiti i cijeli stručni stožer, a javnost ćemo pravovremeno obavijestiti o izboru novog trenera i stručnog stožera.”

NK Osijek i Rene Poms sporazumno su dogovorili prekid suradnje. Uz trenera Pomsa, klub će napustiti i cijeli stručni stožer, a javnost ćemo pravovremeno obavijestiti o izboru novog trenera i stručnog stožera. ⚪️????https://t.co/MZsaT5JjLB

— NK Osijek (@nkosijek) March 2, 2023

“Zahvaljujemo Reneu i njegovom stožeru na svemu što je dao za naš Klub. Od prvog dana bio je izuzetno korektan, pratio je klupsku strategiju i rezultatski podigao momčad u teškom trenutku. Na žalost, u nogometu se stvari brzo preokrenu i nakon serije negativnih rezultata zaključili smo da je ovo najbolje rješenje za klub i za momčad”, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Od kluba se oprostio i Rene Poms.

“Bilo mi je zadovoljstvo raditi u Osijeku, to mi je prvo samostalno trenersko iskustvo. Imali smo dobar početak, mislim da smo radili i dobar posao. Na pripremama je nešto otišlo u krivom smjeru. Nismo imali sreće s uvjetima u kojima smo igrali neke utakmice, nadovezali su se problemi s ozljedama igrača i svaka utakmica koja je bila izjednačena prelomila se na stranu suparnika. Mislim da je ovo dobar trenutak da se klub i momčad vrate na pobjedničke staze, želim im sreću u tome, a zajednički dogovor s klupskim vodstvom je da je u ovom trenutku najbolja opcija za klub da se raziđemo i da nastavim svojim putem slijediti svoje ambicije,” rekao je Rene Poms.

Izvor: sportklub.hr/Foto:Guliver Images

Izvorni autor: Sport Klub

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.