Poplavljena Banovina: 'Uza sve probleme, sad imamo još i ovaj. Nas više nitko ne gleda, navikli smo'

16.05.2023. 17:23:00

Na Banovini su nabujali potoci, a u Knezovljanima, kod Donjih Kukuruzara, izlio se potok Brijeborina poplavivši dvorišta

Zbog velikih oborina koje su noćas padale na Banovini ima vode na lokalnim cestama zbog čega se otežano vozi. Također su nabujali potoci, a u Knezovljanima, kod Donjih Kukuruzara, izlio se potok Brijeborina poplavivši dvorišta. 
"Prouzročile su to silne padaline. Često je tako zato što su ti kanali neodržavani. Na takvom smo terenu i stalno nam se to događa. Meni se to događa svako malo, godišnje i po nekoliko puta. Uza sve probleme, sad imamo još i ovaj. Nas više nitko ne gleda, mi smo na to već navikli. Vatrogasci su u Hrvatskoj Kostajnici jer je tamo opasnost", kazao je mještanin Knezovljana. 
U Hrvatskoj Kostajnici stanje nije kritično iako je voda poplavila dio ulice Kavrlja i Nine Markovića, što se događa redovno kod visokih vodostaja Une u Hrvatskoj Kostajnici. 

Izvor: Večernji list

Izvorni autor: VL/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.