Poruka iz Hercegovine: Nećete u Međugorje, niste ni prije…Jedini period kada su bili tihi i u mišjim rupama jeste vrijeme Domovinskog rata…

01.04.2020. 08:44:00

Jedini period kada su bili tihi i u mišjim rupama jeste vrijeme Domovinskog rata. I u tom vremenu teškom za sve Hrvate naše Međugorje bilo mjesto molitve i nade, mjesto otkuda su dolazile poruke mira i ljubavi...

Koronavirus se raširio po cijelom svijetu. U Hercegovinu je došao prije petnaestak dana i bilo je za očekivati da će se sporadični slučajevi pojaviti u svim našim mjestima i gradovima. Tako je prije par dana virus došao do Međugorja. Mainstream mediji su jedva dočekali da se virus pojavi u našem najvećem svetištu i odatle bombastični naslovi tipa da se koronavirus ukazao u Međugorju…

Tim naslovom jasno se daje do znanja o čemu je riječ, te je to samo nastavak specijalnog rata protiv Međugorja koji se vodi još od prvog ukazanja 1981. godine. I dok su tada čelnici tadašnjeg režima vršili represije i zatvarali neistomišljenike, njihova djeca i unuci čine to na drugi način, a to se godinama manifestira u medijima pod njihovom kontrolom.

Jedini period kada su bili tihi i u mišjim rupama jeste vrijeme Domovinskog rata. I u tom vremenu teškom za sve Hrvate naše Međugorje bilo mjesto molitve i nade, mjesto otkuda su dolazile poruke mira i ljubavi. Čim je rat završio izašli su iz svojih rupa i ponovo su krenuli sa svojim prljavim kampanjama, a danas su i puno glasniji jer su im društvene mreže dopustile da pljuju, blate i ismijavaju naše svetinje. Njihove poruke su pune mržnje i nisu niti za citiranja i prenošenja jer se kose s našom vjerom koja je uvijek propagirala vjeru, mir i ljubav. Upravo iz Međugorja su prema čitavom svijetu svih ovih godina prenošene te poruke koje su bile pune vjere, nade i utjehe, donosi siroki-online.

Svih ovih godina svetište Kraljice Mira posjetili su milijuni hodočasnika sa svih strana svijeta. Čim ova kriza prođe, a proći će vrlo brzo jer je i to poruka iz Međugorja u svetište će pohrliti vjernici iz cijelog svijeta po svoju utjehu i duševni mir koji mogu naći samo u Međugorju. Međugorje je simbol pobjede dobroga nad zlom. Međugorje je preživjelo bivši režim i bombardiranje u Domovinskom ratu, pa će preživjeti i pobijediti ovaj virus. Vama gospodo i bivši drugovi još samo poruka iz Hercegovine:

Nećete u Međugorje, niste ni prije!!!

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.