Potres magnitude 4.2 stresao Italiju: 'Dobro se osjetio...'

18.10.2021. 18:09:00

Potres magnitude 4.2 pogodio je središnju Italiju danas oko 14:54. Dubina mu je dva kilometra, 85 kilometara istočno i sjeveroistočno od grada Perugia, a 13 istočno i jugoistočno od Toletina...

Nešto prije 15 sati Italiju je pogodio potres magnitude 4.2, prema prvim podacima EMSC-a. Dubina mu je dva kilometra, 85 kilometara istočno i sjeveroistočno od grada Perugia, a 13 istočno i jugoistočno od Toletina...

- Dug i dosta jak. U Castignanu se dobro osjetio. Pod se tresao na sekundu, luster se nakratko zanjihao - neki su od svjedočanstava ljudi s EMSC-a.

Drugi pak kažu da nije tako strašno, a nekima su se probudile i traume od razornog potresa iz 2016. Iz komentara EMSC-a vidljivo je da se potres osjetio i u Zadru.

Izvor: 24sata/ Foto: EMSC

Izvorni autor: Domagoj Plantak / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.