Poziv na molitvenu hodnju na križnom putu koji vodi na vrh brda “Brisnica” iznad Posedarja

07.08.2020. 18:03:00

Poštovana Hrvatska mladosti na inicijativu “Kluba djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Udruge veterana 4. gbr” iz Splita pozivamo vas ovu nedjelju 09. kolovoza 2020 god. 10h u molitvenu hodnju na križnom putu koji vodi na vrh brda “Brisnica” iznad Posedarja!

Okupljanje u 09:30 kod nogometnog igrališta u Posedarju!

Moto molitvene hodnje:

“Ne pitaj što dragovoljci i branitelji mogu učinit za Domovinu, oni su je obranili i oslobodili već se zapitajmo što mi mladi možemo učinit za njih i Domovinu te kako im vratit osmjeh na lice”

Pokažimo im da nisu zaboravljeni i da ima mladosti koja cijeni njihovu žrtvu!

Svjedoci smo nepravde koju proživljavaju naši dragovoljci i branitelji, svjedoci smo mnogih samoubojstava, svjedoci smo njihova teškog psihičkog stanja, svjedoci smo kako ih napadaju razno-razne bolesti kojima su pretežno ishod rana smrt.

Ovim putem vas pozivam u molitvenu hodnju duž 14. križnih postaja (cca 3.km) na svakoj postaji ću osobno predvodit molitvu nakane a izmđu postaje i postaje ćemo molit molitvu “Oče naš” najljepšu molitvu koju nam je ostavio Isus Krist i to kada su ga apostoli pitali kako će se obraćat Gospodinu!

Križni put je predviđen na način da idemo bosi (tko može i fizički je spreman) a oni koji nisu sigurni neka idu u tenisicama jer je put većim dijelim kamen i oštar šljunak.

Veselim se susretu...

Izvor: Josip Deur/PDN/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.