Pregazio ga vlastiti automobil: Muškarac krenuo otvoriti ogradu, no zaboravio je podići ručnu...

08.04.2021. 16:24:00

Muškarac (58) poginuo je u srijedu u bizarnoj nesreći koja se oko 11.30 sati dogodila u Ulici kneza Berigoja u Lugu Samoborskom, prenosi Danica.hr.

Kako je priopćeno iz policije, 58-godišnjak je upravljao automobilom nisssan navara Ulicom kneza Mislava u smjeru jugoistoka. 

'Dolaskom do raskrižja s Ulicom kneza Berigoja, izašao je iz vozila te se uputio prema pokretnoj dvorišnoj ogradi kako bi je otvorio. U tom je trenutku automobil je krenuo niz ulicu prema ogradi, a 58-godišnjak ga je pokušao zaustaviti tijelom. U jednom trenutku pao je na tlo, nakon čega ga je vozilo pregazilo. Preminuo je na mjestu događaja, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku', otkrivaju u četvrtak u zagrebačkoj policiji koja ovu tragediju vodi kao nesretan slučaj.

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: Jutarnji HR/Foto: Ronald Goršić/Cropix

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.