Preminuo splitski boksač i dragovoljac Domovinskog rata, Ante Vukičević: Evo po čemu ga se pamti

30.01.2024. 08:27:00

U Splitu je u 64. godini preminuo bivši boksač Ante Vukičević (11.02.1960. – 26.01.2024.), piše Hrvatski boksački savez.

Ante Vukičević počeo je boksati u Boksačkom klubu Split 1979. godine. Poslije toga dvije godine nastupao je u ondašnjoj Prvoj saveznoj boksačkoj ligi za BK Rijeku i ponovo se vratio u Split.

Iz BK Splita ponovo je otišao u BK Slaviju iz Banja Luke koja je tih godina bila u vrhu ondašnje države, da bi se nakon višegodišnjeg nastupanja za BK Slaviju vratio u svoj BK Split u kojem je i završio boksačku karijeru s više od dvije stotine mečeva visoke razine.

Ante Vukičević bio je dragovoljac Domovinskog rata i bolovao je kao hrvatski ratni vojni invalid.

Uoči početka velikih finala 34. Pojedinačnog prvenstva Hrvatske, u nedjelju 28. siječnja 2024. godine u Jelkovcu, Anti Vukičeviću odana je počast minutom šutnje, kao i nedavno preminulom dugogodišnjem sucu iz Slavonskog Broda, Huseinu Čamdžiću.

Pokop Ante Vukičevića bit će u utorak, 30. siječnja 2024. godine u 15.00 sati na splitskom groblju Lovrinac, prenosi 7dnevno.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Hrvatski boksački savez

Izvorni autor: PDN/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.