Prometna nesreća u Ferdinandovcu

26.11.2022. 16:28:00

Mladić (19) u noći s petka na subotu skrivio je tešku prometnu nesreću u kojoj su putnici, 18-godišnjakinja i 16-godišnjak zadobili ozljede opasne po život.

Do nesreće je došlo oko 1:50 u mjestu Ferdinandovac u Ulici Trepče, a kako se doznaje, 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake.

Opću bolnicu u Virovitici, dok su 18-godišnja putnica i 16-godišnji putnik u osobnom automobilu dobili teške ozljede opasne po život te su prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica”, javlja policija.

Vozač je upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0.45 promila, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv osumnjičenog 19-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.