PUCNJAVA U SLAVONSKOM BRODU: Namjerio se na maloljetnika i zadao mu teške ozljede

20.10.2019. 17:27:00

Policija je u petak 19. listopada primila dojavu da se u Slavonskom Brodu na hitnoj nalazi maloljetnik s prostrijelnom ranom na nozi…

Danas oko 15 sati policija je uhitila 65-godišnjeg muškarca, koji se dovodi u vezi sa spomenutim događajem, javljaju iz PU brodsko-slavonske.

Upucani maloljetnik zbrinut je u bolnici, gdje je operiran. Iako se radi se o težoj ozljedi, mladić nije životno ugrožen. Pucnjava se dogodila na križanju dviju ulica u Slavonskom Brodu, no policija ne želi iznositi detalje događaja s obzirom da je riječ o maloljetnoj osobi. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Nastoje se utvrditi točne okolnosti pucnjave i ranjavanja mladića, javlja PU brodsko-posavska.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o starijem maloljetniku, koji nije u krvnom srodstvu s uhićenim 65-godišnjakom. Navodno je riječ o svađi, koja je započela ranije.H

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN/Foto:Ilustracija

Izvorni autor: D.K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.