PUPI OSTAJE U „USTAŠKOJ“ KOALICIJI I NASTAVLJA DALJE GRADITI „NOVU NDH“

28.08.2019. 08:35:00

Znamo ono što smo mogli znati i jučer.

Pupi ostaje u vladajućoj koaliciji i nastavlja davati potporu „ustaškoj vladi“. Ako je vjerovati onomu što je govorio prije tri dana, to znači da se i on nastavlja angažirati na projektu oživotvorenja „nove NDH“. Vjerovali ili ne, to je samo za nas koji se ne razumijemo u političku pragmatiku SDSS-a neshvatljivo. Pupi jako dobro zna što radi, za razliku od svojih koalicijskih partnera kojima nikako ne dolazi iz stražnjice u glavu ili se jednostavno prave nevješti na štetu i sramotu svih nas.

Slatka je državna sisa i to se ne ostavlja tek tako. Treba namaknuti 3-4 milijuna „ustaških“ kuna svojim 'Novostima' kako bi tamošnji huškači mogli i dalje poput bijesnih pasa lajati na Hrvatsku i pljuvati nam u lice, treba nastaviti reketariti Vladu i tko zna koliko još milijuna iskamčiti na ime „ugroženosti“ (jer, u Hrvatskoj samo Srbi nemaju vodu, asfalt, struju – a Hrvati svi do jednoga imaju), a onda dobar dio te love skrcati na račun SDSS- i SNV-a, lagodno i ugodno živjeti, pa opet malo skočiti do majčice Srbije i družiti se s Vučićem, Dačićem i ostalima – red propagande, red mudrovanja i šutnje i tako u krug. A lova curi li curi iz „ustaškog“ državnog proračuna.

Pupi se vjerojatno pred Plenkovićem posuo pepelom po tintari, jer mu je ovaj dao do znanja da njegove najnovije gadosti neće proći, ali ispričao se javnosti nije i to od njega ne treba ni očekivati.

Taman posla da se sad ispriča, kad mu strategija proizvodnje kaosa i dizanja tenzija u Hrvatskoj tako dobro ide već četvrt stoljeća (i dulje), pa nije valjda lud!?

Prođite Hrvatsku uzduž i poprijeko i nigdje nećete vidjeti ni traga od onoga što zapjenjeno dokazuju Milorad i škvadra iz SDSS-a. No, Hrvatska nema državnika koji će im pokazati gdje im je mjesto.

Nakon svega – jer u pitanju su ne samo otrovne laži i huškanje, nego i flagrantno kršenje Ustava ove zemlje!) – s Pupijem i suradnicima bi imao posla jedino DORH.

Mi smo zemlja čuda u kojoj teatar apsurda postaje svakodnevica.

Nažalost.

Do kada tako, premijeru Plenkoviću, predsjednice Grabar- Kitarovića, saborski zastupnici? Gospodo iz DORH-a što Vi radite?

Zar se tako brane nacionalni interesi i čuva dostojanstvo nacije i dignitet države, na što ste se obvezali držeći ruku na Ustavu Republike Hrvatske?

 

Zlatko Pinter

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.