Rabijatni muškarac (70) u Zagrebu pucao iz zračne puške na maloljetnike pa pogodio jednu djevojku

15.01.2022. 11:49:00

PREDAN ZATVORSKOM NADZORNIKU

Maloljetnica je lakše ozljeđena nakon što je 70-godišnjak zračnom puškom ispalio više hitaca na maloljetne osobe koje su se nalazile na ulici.

U četvrtak, 13. siječnja, oko 18:30 sati na području Trešnjevke 70-godišnjak je počinio kazneno djelo "Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom".

Naime, on je iz zračne puške marke cal. 4,5 mm ispalio više hitaca u smjeru nekoliko maloljetnih osoba - da bi pritom jedan naboj pogodio maloljetnicu u potkoljenicu te ju tako lakše ozlijedio.

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu", priopćili su iz PU zagrebačke.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Izvorni autor: G. B. / Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.