Real Madrid - Chelsea igraju prvu polufinalnu utakmicu nogometne Lige prvaka

27.04.2021. 11:22:00

Real Madrid - Chelsea (21 sat, Arenasport 7) igraju prvu polufinalnu utakmicu nogometne Lige prvaka, a zbog 'slučaja Superliga' zanimljivo je bilo čuti trenera Zidanea kakvo suđenje očekuje

Naime, pojavila se priča kako će se čelnici Uefe preko sudaca pokušati osvetit Real Madridu, a glavni razlog je njihov predsjednik Florentino Perez koji je forsirao ideju Superlige zbog čega je Uefa prijetila i sankcijama.

'Znate, sudac će raditi svoj posao, a mi ćemo igrati nogomet. Ako ćemo razmišljati o tome da će nam se dogoditi neka nepravda ili da ćemo biti oštećeni – onda smo u problemu. Tako možemo samo sve uprskati', kazao je trener Reala Zinedine Zidane.

Malo ga je iz takta izbacilo pitanje kako komentira priču da Reala možda više neće biti u Ligi prvaka zbog kazne Uefe:

'Već sam ranije odgovorio na to pitanje. Zaista je apsurdno pomisliti da nećemo biti u Ligi prvaka! Puno se priča, jako je puno raznih teorija, ali budući da se mi ne pitamo o tome ništa - naše je da razmišljamo samo o igri na terenu. Moj je stav jasan, a to je da svi želimo gledati Real u Ligi prvaka. Naš predsjednik zna što mi je u srcu.'

Nekoliko riječi kazao je i o protivniku jer Chelsea zaista dobro igra od dolaska Thomasa Tuchela na klupu.

'Ovo je ipak polufinale i jasno je kako će nam biti teško. Liga prvaka je nešto posebno i pristupit ćemo utakmici onako kao i dolikuje polufinalu ovog natjecanja. Dobro smo pripremljeni i želimo odigrati dobru utakmicu', rekao je Zidane dodavši:

'Iskreno, ne vjerujem da će se Chelsea braniti. To je kvalitetno posložena momčad koja dobro napada i dobro se brani. Dobro su odradili posao u Ligi prvaka i na dobrom su putu kao i mi. Morat ćemo se dobro braniti i pokušati iskoristiti svaku priliku da bi stvorili Chelseaju probleme', rekao je Zidane.

Kada je trener Chelseaja Thomas Tuchel u pitanju dao je i zanimljiv odgovor na pitanje može li njegov klub proći Real i plasirati se u finale:

'Dosad smo uvijek dobro izgledali protiv Atletica, Liverpoola, Tottenhama... Sada je na redu Real. Imam osjećaj da u svakoj utakmici možemo igrati na visokoj razini', rekao je Tuchel koji je usput i potvrdio da Mateo Kovačić neće biti u kadru za prvu utakmicu u Madridu.

Izvor: tportal.hr/Foto: EPA / Autor: Peter Powell

Izvorni autor: V. R.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.