‘RUKE SU MU JOŠ BILE U DŽEPOVIMA!’ Misteriozna smrt dečka zgrozila malo mjesto: ‘Gledam i ne vjerujem, leži mrtav na hladnom betonu’

23.01.2023. 19:12:00

Nakon vijesti o pronalasku mrtvog 23-godišnjeg mladića u blizini Bjelovara, policija je izašla na mjesto događaja, gdje provode očevid te kriminalističkom istragom utvrđuju uzrok i okolnosti smrti, objavili su.

Odnosno, je li 23-godišnji mladić, čije je mrtvo tijelo s teškom ozljedom glave u nedjelju prijepodne pronađeno u bjelovarskom prigradskom naselju Gudovac, ubijen. Prema neslužbenim informacijama, beživotno tijelo mladića pronađeno je s teškom ozljedom glave, zbog čega policija ne isključuje da se radi o ubojstvu.

Podsjetimo, tijelo mladića s teškom ozljedom glave uz zgradu društvenog doma u Gudovcu kod Bjelovara pronašli su bajkeri MK White City Ridersa jučer oko 10 sati. Na sebi je imao jaknu i ruke su mu još bile u džepovima.

Policija sumnja na ubojstvo, pronašli ga bajkeri

Naime, članovi kluba sastaju se u blizini, a čim su ga pronašli, odmah su pozvali policiju.

Bjelovarsko-bilogorska policija u ponedjeljak je priopćila kako je zamjenica županijskog državnog odvjetnika naložila obdukciju tijela, nakon čega je uslijedilo kriminalističko istraživanje.

Portali javljaju kako je bjelovarsko tužiteljstvo naložilo obdukciju jer se sumnja na nasilnu smrt 23-godišnjaka, čije je tijelo pronađeno nekoliko stotina metara od kuće gdje je živio.

‘Sat vremena prije tamo nije bilo nikog’

Mještani Gudovca kod Bjelovara, gdje je pronađeno tijelo mladića, su u nevjerici i zgroženi jutrošnjim prizorima na ulici.

Kako navodi mojportal, policija je cijelo područje pronalaska označila trakama.

“Gledam i ne vjerujem da leži bespomoćno na hladnom betonu. Jutros su ga bajkeri, koji imaju blizu svoj klub, pronašli kako leži. Imao je jaknu na sebi i ruke u džepovima. Bilo je to oko 9.30 sati. Ne vjerujem da je dugo tamo bio jer, kad smo gledali kroz prozor oko 8.30 na tom mjestu nikoga nije bilo. Prije toga je najvjerojatnije sjedio na obližnjoj klupici jer se vide otisci u snijegu na njoj, a i policija je to označila onim brojevima”, rekao je za Jutarnji jedan mještanin.

‘Radio je kao automehaničar’

On je dodao i da je Hitna pomoć vrlo brzo došla zajedno s policijom, ali da nesretnom mladiću nažalost nije bilo pomoći.

“Pregledali su ga, zavirivali pod odjeću, valjda tražeći eventualne ozljede. I potom su otišli, a onda su krenuli stizati razni policajci, da bi u konačnici razvukli šator kako bi u miru napravili očevid na tijelu. Žao mi je dečka, bio je jako vrijedan, radio je kao automehaničar. Možda mu je pozlilo i izdalo ga srce. Ne vjerujem da je ušao s nekim u sukob” rekao je za Jutarnji.

‘Jako mi je teško, tako mlad dečko je otišao’

Bivši poslodavac tragično preminulog mladića Stjepan V. iz Bjelovara još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo.

“Javili su mi da je preminuo. Sad, što se dogodilo, stvarno ne znam. Jako mi je teško. Tako mlad dečko je otišao. On je radio nekad kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo i dalje ostali dobri. Što da vam kažem? Baš mi je žao”, kazao je bivši poslodavac preminulog mladića.

 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: L.B./Foto: HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.