SAČIĆ PORUČIO VANĐELIĆU: Vanđo boy, ne možeš biti Mesija i spasitelj, ali možeš pokajnik

02.09.2022. 19:40:00

Kako se odjednom u medijima počeo pojavljivati Damir Vanđelić, a neki su ga već počeli doživljavati gotovo kao Mesiju, spasitelja Hrvatske, sve je komentirao Željko Sačić, umirovljeni general i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista.

Sačić je na Facebooku jasno rekao da se neka Vanđelić okani uloge Mesije, već mu je predložio posve drugu ulogu. Ovo je njegova objava:

Gospon Damir, među nama – Vanđo boy…nešto si mi se, (30 godina ) prekasno “sjetio branitelja i ratnih suboraca”. Pitali bi te mnogi: “Đe si si bio 2001..”.. Gdje kad su nas “detuđmanizirali”, dekroatizirali Hrvatsku, gdje kada su kriminalizirali, proganjali nevine, zatvarali i sudili hrvatske ratnike, Tvoje suborce?

Gdje kada su “prodavali” naše udjele u INI, gdje kada su nam (ras)prodali naše Banke, Plivu, Imunološki, HT, Croatia Osiguranje, uništili nase šećerane, farmere, mljekare, nametali Istanbulsku, kada su nam ilegalno pregazili granice???

Što si konkretno radio da spriječiš, kao višegodisnji predsjednik NO INE, pljačku INE, pa opet pitam za prijevarnu prodaju naših 7 posto braniteljskih udjela u INI?

Što si konkretno napravio da obnoviš Zagreb nakon potresa??? Reći ću Ti ja…. Znaš što? NIŠTA, VANĐO BOY. Jeo si za to vrijeme s “njima” sa zlatnom žlicom, primao debela ” beriva” i bilo Te baš briga. I sad nam se (nam Te) , nakon svega, nud(e)iš kao MESIJA, “spasitelj”???

Neće ti ta PR mega prijevara, taj “projekt” proći. Vanđo boy, nakon svega, ne možeš nam biti “moralna vertikala”, onaj kojeg ćemo – slijediti. Nisi Ti taj. Ti možeš biti danas u Hrvatskoj jedino – svjedok pokajnik. I savjetujem Ti, preuzmi tu ulogu. To je još jedino korisno što možeš uciniti za ovo društvo, za hrvatski narod i – za svoje ratne suborce, za hrvatske branitelje!

Kreni tim putem, ohrabrujem Te, podržavam. Takav možes ući u povijest, kao osoba sa saznanjima “iz prve ruke”, koja je razotkrila, rasvijetlila, raskovala kriminalne okove koji stežu vrat hrvatskim ljudima, i Tvojim ratnim suborcima! Za bolju Hrvatsku!

Izvor: totalinfo.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Total info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.