SANJARI SE BUDE !!!

23.08.2021. 16:48:00

Kako se ljeto svom kraju primiče tako se i protivnici pozdrava ZA DOM SPREMNI bude pa izjavljuju; kako će naći načina da se taj ustaški pozdrav sad na jesen zabrani !!!
Sva sreća da se na njihovu maštu PDV ne plača jer bi protivnici tog ČASNOG pozdrava veliku lovu u državni proračun morali uplatiti obzirom, da oni već dugi niz godina o toj zabrani maštaju !!!
Drugovi i drugarice kad ste tako "principjelni" zašto se vi ustaških kuna ne odreknete ???
Zar vam ustaške kune na NDH i Pavelića ne smrde ???
Kako možete u ovoj zemlji živjeti, ustaške kune u svoje đepove trpati i pljuvati u zdjelu koja vas sve ove godine obilato hrani ???
Bilo bi vam pametnije da svoje podivljale hormone i strasti smirite i da prestanite većinski domoljubni narod vrijeđati pa tako i naš časni pozdrav ZDS !!!
Drugivi i drugarice i vi ste ranih 90- tih u ovoj zemlji živjeli i nitko vam nije branio da i vi budete ZDS i u obranu svoje zemlje u kojoj ste rođeni stanete !!!
Međutim, vi niste htjeli biti "privilegirani" kako branitelje bezobrazno nazivate !!!
I u pravu ste kad kažete da su branitelji privilegirani jer su za sve vas nezahvalnike svoju krv, znoj i suze proljevali kako bi vaše živote sačuvali !!!
I da, pravi branitelji su PRIVILEGIRANI ali ne u onom smislu kojeg vi navodite !!!
Jer, svima nama bila je ČAST SVOJU DOMOVINU od najezde krvoločnih četnika braniti i samo HRABRI NA BRANIK SVOJE DOMOVINE SU STALI !!!
A vi KUKAVICE po mišjim rupama ste se skrivali i vi bi sada, nakon svega što smo prošli kako bi i vaše nezahvalne guz*ce spasili DIO NAS htjeli zabraniti !!!
E NEĆETE USPJETI U TO BUDITE SIGURNI !!!
Jer, taj časni pozdrav sastavni je dio svih nas koji smo srcem i dušom svoj narod i svoju Domovinu branili i da imalo obraza i morala imate ko zaliveni bi šutjeli !!!
I vi ste tada dovoljno godina imali i za vojsku ste bili sposobni ali u obrani svoje zemlje koja vas i danas obilato hrani niste sudjelovali još besramno izvoljevate !!!
JEL MOŽDA I MUZIČKE ŽELJE IMATE PA DA VAM SVE U KOMPLETU ISPUNIMO ???

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ujedinjeni hrvatski branitelji - fb/ Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.