Sin ubio majku kod Varaždina? Policija objavila detalje: Nanio joj je ozljede po glavi i tijelu

13.03.2023. 14:16:00

STRAVA U IVANCU

Varaždinska policija objavila je kako sumnjiči 49-godišnjeg muškarca za teško ubojstvo žene (70) u Ivancu. Kako neslužbeno doznajemo, sin je ubio majku za koju se brinuo. Susjedi su u šoku

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su dojavu u subotu o tijelu starije žene (70) u Ivancu nedaleko Varaždina.

Kako smo neslužbeno doznali, policija je privela njezinog sina zbog sumnje u teško ubojstvo, piše 24sata

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo, u Policijsku upravu varaždinsku priveden 49-godišnji muškarac. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem i provedenom obdukcijom, utvrđeno je da joj je navedeni nanio višestruke ozlijede po glavi i tijelu, uslijed kojih je preminula. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teško ubojstvo, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske - objavila je varaždinska policija.

Susjedi u šoku: Ništa nismo čuli

Susjedi s kojima smo pričali bili su šokirani.

- Ona je bila naša susjeda više od 30 godina. Imala je sina jedinca s kojim je živjela, a muž joj je umro prije deset godina. Nesretnica je prije godinu dana imala moždani udar pa se nije mogla kretati. Bila je i u pelenama. Nismo čuli nikakvo lupanje ili vikanje. Samo je odjednom policija došla ovdje i ušla u njezin stan te su nakon nekog vremena priveli njezinog sina. Nikad nije policija dolazila kod njih zbog nekih problema. Nikad nismo čuli niti vidjeli da je bilo nekih elemenata nasilja. Ništa nam nije jasno. Ne možemo vjerovati da bi je sin ubio, ali nikad ne reci nikad. Ovo je užas - pojašnjava nam susjed, koji je nedavno razgovarao s privedenim sinom da nesretnu ženu smjeste u dom.

- Kako je bila bolesna trebala joj je stalna njega. Njezin sin je puno radio te sam mu govorio da je smjesti u dom gdje će imati stalnu medicinsku njegu. On je radio cijeli dan, a ona je bila sama doma. Mi smo pomagali koliko smo mogli, ali je on odbijao takvu pomislio iako je imao financijsku mogućnost. Rekao mi je: ‘Ne mogu svoju mamu smjestiti u dom, ona mi je ipak mama’ .

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.