SREĆA PA LOŠE CILJAJU: Sa 10 metara ispaljivali hice jedni po drugima. Izrešetali su automobile

19.05.2021. 15:34:00

Na križanju ulica Resnički put i Baošički put u Zagrebu, žestoko se sukobilo čak 11 osoba. Incident se dogodio 14. svibnja oko 20:50 sati kada je došlo do razmjerne vatre iz pištolja i automatske puške.

Samo pukim slučajem nitko nije teže stradao jer je mladić (21) iz jedne zaraćene skupine ispalio više hitaca iz pištolja u suparnike koji su bili udaljeni desetak metara od njega. Protivnik (25) uzvratio mu je hicima iz automatske puške, ali i on je promašio. No zato su izrešetani automobili s jedne i druge strane (Audi i Opel Astra) kojim su skupine stigle na mjesto događaja.

“Sumnja se da je 14. svibnja oko 20.50 sati iz zasad neutvrđenog razloga izbio verbalni, a potom i fizički sukob između 21-godišnjaka, 31-godišnjaka, 22-godišnjaka i dvije zasad nepoznate osobe s jedne strane te drugoosumnjičenog 25-godišnjaka, 30-godišnjaka, 26-godišnjaka i 31-godišnjaka te dvije nepoznate osobe s druge strane. Nakon verbalnog i fizičkog sukoba, u jednom je trenutku 21-godišnjak iz vatrenog oružja, najvjerojatnije pištolja, s udaljenosti od oko 10 metara ispalio nekoliko hitaca u smjeru protivnika. Ispaljeni hici nisu ih ozlijedili, a nastala su oštećenja na Audiju.

Tada je, sumnja se, 25-godišnjak iz Audija uzeo vatreno oružje, najvjerojatnije automatsku pušku, iz koje je u smjeru protivnika ispalio više hitaca koji su tom prilikom oštetili opel astru. Nakon kriminalističkog istraživanja, 21-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, dok će 25-godišnjak biti predan nakon otpuštanja s liječenja na kojem se nalazi uslijed ozljeda nastalih u fizičkom sukobu”, otkrila je u srijedu zagrebačka policija.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto: MUP / Ilustracija

Izvorni autor: Maja Štefanac/Dnevno.hr

Autor: