Strašna snimka: Hamasovci otimaju ženu i njezinu djecu

10.10.2023. 08:29:00

Samo se nadam da su živi i da su zajedno. I želim ih kod kuće, sa mnom, kako bih ih ponovno mogla čvrsto zagrliti - rekla je bliska članica obitelji

Zastrašujuća snimka širi se društvenim mrežama, a ona prikazuje trenutak kada su izraelsku majku i njezina dva mala sina oteli borci Hamasa u subotu tijekom iznenadnog napada palestinske terorističke skupine na židovsku državu, piše 24sata.

Majka Shiri Silberman-Bibas bila je u sobi sa svojim suprugom Yardenom Bibasom i dvojicom dječaka, Kfirom i Arielom, kada su čuli kako naoružani napadači pucaju iz automatskog oružja ispod njihovih prozora.

Tijekom napada suprug je poslao poruku najbližim članovima obitelji i prijateljima.

- Volimo vas...ulaze unutra - pisalo je u poruci. 

Od tada im s gubi svaki trag, ali ih obitelj prepoznaje na snimci koja kruži društvenim mrežama. 

- Samo se nadam da su živi i da su zajedno. I želim ih kod kuće, sa mnom, kako bih ih ponovno mogla čvrsto zagrliti - rekla je bliska članica obitelji za Times.

Članovi obitelji strahuju da ih je Hamas uzeo kao taoce.

Izvor: 24sata/Foto:video screenshot/Twitter

Izvorni autor: PDN/24sata/Matea Zanić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.