STRAŠNE TRAGEDIJE NA HRVATSKIM PLAŽAMA! U utorak se utopile tri osobe: Tragična priča o 16-godišnjaku, utopio se u Kupi!

23.06.2021. 13:33:00

Tek je počela sezona kupanja, a nažalost već brojimo prve žrtve. U utorak se na hrvatskim plažama utopilo troje ljudi.

Na plaži u Kaštel Štafiliću preminuo je muškarac, u Ozlju se utopio 16 godišnjak, a iz mora na plaži u Blacama je izvučeno tijelo muškarca (78) iz Metkovića.

Muškarca na plaži u Blacama izvukli su kupači oko 14 sati. Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije.

Zaredale se nesreće

Na plaži u Kaštel Štafiliću kupači su pokušali reanimirati muškarca, ali bezuspješno.

Do smrti je došlo i na rijeci Kupi oko 17 sati kada se utopio 16-godišnjak. Mladića su pokušavali reanimirati pola sata, ali ništa nije pomoglo, ispričali su svjedoci za N1.

Danima se traga za 30-godišnjakom koji je nestao u rijeci Dravi nakon što je ispao iz kanua, a u Istri se utopio 18-godišnjak nedaleko od popularne staze “Sedam slapova” kod Buzeta, prenosi Dnevnik.hr.

Postupno ulazite u vodu

Jedan od čestih razloga utapanja je prenagli ulazak u vodu prilikom čega tijelo doživi šok kao i precjenjivanje vlastitih plivačkih mogućnosti. U vodu ili more ulazite postupno.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: nk/Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.