Strava na A3: Nisu vjerovali da je netko u toj olupini preživio

01.03.2020. 11:17:00

Vozaču kamiona srpskih registracija kod Slavonskog Broda pukla je guma. Probio je zaštitnu ogradu na autocesti i sudario se s Passatom u kojem je bilo dvoje hrvatskih državljana. Teško su ozlijeđeni

U subotu su se na autocesti A3 kod Slavonskog Broda sudarili kamion i automobil. Kamion srbijanskih registracija probio je dvostruku zaštitnu ogradu na autocesti i udario u auto hrvatskih registracija u kojem je bilo dvoje ljudi, koji su teško ozlijeđeni.

Policija objavila detalje

Promet je prekinut, a vozači koji su prvi pritekli u pomoć ozlijeđenima iz Passata nisu mogli vjerovati da je netko u tom autu živ. Hitno su prevezeni u bolnicu u S. Brod. 

- U bolnicu su primljeni muškarac i žena imaju teške tjelesne ozljede. Nad njima se provodi intenzivno liječenje, što uključuje i moguće kirurške intervencije - rekao je dr. Josip Samardžić, ravnatelj Opće bolnice Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu. 

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Policija je objavila detalje nesreće:

- Vozač kamion (27), državljanin Srbije, vozio je južnom trakom autoceste A3 od zapada u smjeru istoka. Pukla mu guma, izgubio je kontrolu nad kamionom i probio zaštitnu ogradu. Prešao je na suprotnu stranu autoceste gdje je udario u Passat u kojem su bili hrvatski državljani, muškarac (53) koji je vozio i 30-godišnja suvozačica. Teško su ozlijeđeni i zadržani u bolnici, objavila je policija.

Promet je sjevernim kolničkim trakom u smjeru Zagreba bio zaustavljen na više od dva sata, a nastala je kilometarska kolona.

Izvor: 24sata/Foto:Ivica Galović/PIXSELL

Izvorni autor: Marko Šnidarić, Franjo Lepan

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.