Sumnjiva naprava ispred zagrebačke policije u Dubravi nema eksplozivno punjenje

02.06.2020. 19:53:00

Sumnjiva naprava koju je u utorak ujutro ispred Treće policijske postaje u zagrebačkoj Dubravi donio 31-godišinjak nema eksplozivno punjenje, izvijestila je zagrebačka policija.

''Nakon što je 31-godišnjak donio sumnjivu napravu osiguran je prostor ispred policijske postaje, dok su djelatnici Protueksplozijskog odjela ustanovili da je riječ o improviziranoj napravi koja ne sadrži eksplozivno punjenje", izvijestila je Hinu glasnogovornica zagrebačka policije Marija Goatti.

U zagrebačkoj policiji dodaju da se nastavlja kriminalističko istraživanje koje će rasvijetliti sve okolnosti tog događaja.         

Protueksplozijski odjel PU zagrebačke pregledao je napravu u utorak oko devet sati, nakon što se ispred Treće policijske postaje svojim automobilom dovezao 31-godišnjak koji je policajcima predao sumnjivu napravu.

Izvor: Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: bkk/h

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.