Sve je više informacija o pljačkama na Banovini, navijači pozivaju MUP da počne raditi, inače će stvari uzeti u svoje ruke

31.12.2020. 16:30:00

Sve je više informacija o pljačkama na Baniji, navijači pozivaju MUP da počne raditi, inače će stvari uzeti u svoje ruke:

“Dobivamo sve više i više informacija o pljačkama na području razrušenom potresom. Pljačka se čak i ljude koji dovoze pomoć. Zato oprez svi, nemojte ići solo već uvijek u grupama.
Ovime šaljemo i apel na sve državne službe, pogotovo MUP da počnu raditi svoj posao i zaštite ljude koji su stradali, a sad im lešinari otimaju dragocjenosti i pristiglu pomoć.
Gospodo iz Vlade i državnih službi, počnite raditi svoj posao, nemojte da mi huligani kako nas volite nazivati počnemo organizirati zaštitu i straže.

Izvor: hrvatska-danas.com/Foto:Aeroklub Petrinja

Izvorni autor: hrvatska-danas.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.