Teška nesreća na A3: Ozlijeđena su dva policajaca na motorima, sudarili su se s kamionom

18.10.2021. 21:40:00

Kako su javili iz PU sisačko-moslavačke, dojavu o nesreći dobili su oko 17.15 sati kada su se dva policijska motociklista sudarila s kamionom. Hitno su prevezeni u bolnicu u Novoj Gradiški

U prometnoj nesreći na autocesti A3 ozlijeđena su dva policajca na motociklima. Kako javljaju iz PU sisačko-moslavačke, oko 17.15 došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali kamion i dva policijska motocikla. 

Obojica su odmah prebačeni u Opću bolnicu Nova Gradiška. Kako doznajemo, teško su ozlijeđeni, ali im je stanje stabilno.

Policija je blokirala promet u smjeru Zagreba te su sav promet odmah preusmjeravali na čvor Novska.

- Obilazak je izlaz na čvoru Novska te ponovno uključenje na čvoru Lipovljani u smjeru Bregane. U smjeru Lipovca promet ide nesmetano. Molimo korisnike za strpljenje i poštivanje uputa prometne policije. Kolona vozila duga je oko jedan kilometar - naveli su iz HAK-a. 

Čekajući na autocesti zbog nesreće javili su nam se i čitatelji 24sata.

- Stali smo u koloni kad je kraj nas projurio policijski automobil. Nismo znali što se zbiva, jer nitko ništa nije pričao, a bili smo blokirani tri sata. Tek kad smo se približili bliže nesreći pričao sam se ljudima koji su mi rekli da su prije sudara ti policajci na motociklima projurili velikom brzinom kraj automobila - ispričao nam je čitatelj 24sata iz kolone.

Očevid je počeo oko 20 sati te ga vodi općinski državni odvjetnik iz Siska.

Izvor: 24sata/ Foto: čitatelj 24sata

Izvorni autor: Bogdan Blotnej/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.