Teška prometna nesreća u tunelu Mala Kapela: U sudaru kamiona i automobila dvije osobe teško ozlijeđene, hitno su prebačene u bolnicu

17.06.2020. 19:51:00

U tunelu Mala Kapela dpošlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali teretno i osobno vozilo. Teško su ozlijeđene dvije osobe, koje su prevezene u ogulinsku bolnicu.

U popodnevnim satima, oko 14 sati, u tunelu Mala Kapela u smjeru juga dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali teretno i osobno vozilo, potvrdili su iz Policijske uprave Karlovačke.

Po prvim informacijama, teško su ozlijeđene dvije osobe iz automobila, koje su hitno prevezene u bolnicu u Ogulinu. Njihovo je stanje zasad stabilno, a kako su za DNEVNIK.hr kazali iz ogulinske bolnice, najvjerojatnije će biti prebačene na daljnje liječenje u Zagreb.

Do okončanja očevida zatvorena je cijev tunela u smjeru juga, a promet se odvija obilazno: čvor Ogulin (A1) - D42 (Oštarije-Josipdol) -D23 (Josipdol-Munjava-Jezerane)-čvor Brinje (A1). Kolona je u popodnevnim satima u smjeru Dubrovnika bila duga i do dva kilometra

Promet u smjeru Zagreba odvija se nesmetano, javlja HAK.

Izvor: D.B./Dnevnik.hr/Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Izvorni autor: D.B.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.