Tko to prijeti iz NP Plitvička jezera saborskom zastupniku Stevi Culeju ?!

15.03.2020. 08:15:00

DORH u potrazi za tajnovitim muškarcem koji iz NP Plitvička jezera naziva saborske zastupnike

Nakon što je naš portal objavio govor saborskog zastupnika Steve Culeja (HDZ) pod naslovom “Bela lađa nadam se da nikada neće zaploviti sa Boškom Poljakom NP Krka“, u kojem je govorio o hrvatskim mirovinama, poglavito onim koje prima i 5.800 bivših pripadnika JNA ali i o tkz. “Krajiškim mirovinama”, dotaknuo se i zapošljavanja u Nacionalnom parku “Krka”, odnosno iznio je podatak da je u tom parku, gle li čuda, zaposlen i Milanovićev bratić Boško Poljak, ali koji je nakon 23 godine mirovine, izbjegavši sudjelovanje u Domovinskom ratu, postao tehnički direktor NP Krka.

Nije trebao dugo da Culejev govor nekim osobama ne legne kako treba, poglavito jer je spomenuo i hrvatsku braniteljicu Ljiljanu Zmijanović koja, iako je imala sve uvijete nije zaposlena u toj ustanovi, već je “uhljebjivanjem” i pogodovanjem ministra Tomislava Ćorića, kako prenose brojni mediji, zaposlena Nella Slavica, koja je dobila posao ravnateljice i to na temeju plagirane koncepcije iz 2011. godine , ali i zbog činjenice da je imala dvije “partijske knjižice” od HNS-a i HDZ-a.

Naime, kako nam je kazao Stevo Culej, on je nakon govora u Saboru primio poziv sa njemu nepoznatog broja.

“Dobio sam poziv na koji sam se normalno i javio. Muški glas koji se javio, prijetećim tonom upitao me “Što tebi nije jasno u NP Krka”. Odgovorio sam, zatečen takvim pitanjem da me zanima temperatura vode. Zamolio sam da mi se osoba predstavi, no naprasno je prekinut razgovor” – kaže Culej.

Nazvao sam broj s kojeg mi je poziv upućen i javila mi se ženska osoba. Predstavio sam se, i upitao da li mi može reći koja me je muška osoba s tog broja zvala ?! Zavadao je muk. Zamolio sam osobu da mi se predstavi, no umijesto uljudnog ponašanja i odgovora osoba je poklopila slušalicu.

Stevo Culej je za Nacionalno.hr kazao da mu i nije bilo ugodno. Poziv tajnovitog muškarca izgledao je prijeteći.

Naučio sam ja i na podlije igre i teže prijetnje, no neću dozvoliti tamo nekoj nekulturnoj bagri da remeti moj mir i rad. Nismo ovu državu stvarali da bi nas neki anonimusi pokušavali zastrašiti. Da je taj, ako ga mogu uopće nazvati muškarac imao …., da ne kažem što, predstavio bi se i rekao mi što ima, no, to je samo jedan u nizu kukavica, izdajica, i političkih potrona, može se predpostaviti koga i čije političke klike, kazao je Culej.

Culej nam je pokazao i broj s kojega je primio poziv a taj broj je :

Broj (označen crvenim) s kojeg je upućen poziv Stevi Culeju

Danas smo doznali da je Stevo Culej bio na policiji a u vezi poziva s tel broja 053 751 015 a kako je prije kazao poziv je izgledao prijeteći. Kako zakon i nalaže, očekuje se da DORH preuzme cijeli slučaj u svoje ruke, kako nebi i na Plitvičkim jezerima počela ploviti “bela lađa”.

Javnost je itekako upoznata sa bahatim dijelima ministra Ćorića i sa njegovom samovoljom u odučivanju i kadroviranju. Kako tvrdi naš izvor, samo u NP Plitvička jezera u tajnosti se prepričavaju brojne priče, o koje kakvim uhljebjivanjima, brojnim nepravilnostima ali i “prijateljskim” vezama koje prelaze granice normalnog odnosa na relaciji muško – žensko. A ima i još puno toga, jer kako kažu, u pitanju su navodno i ne tako mali novci za koje se postavlja upitnost kako su se trošili ali i na koji se način troše ?!

No ono što ministar Ćorić uporno gura, na silu, ne poštivajući zakone ove države najbolje se ogleda u NP Krka. “Siluje” uhljebljivanje partijski podobne Nelle Slavice, a hrvatsku branitejicu Ljiljanu Zmijanović ko “krpu” cijedi i omalovažava, što još jednom u nizu pokazuje koliko se vrednuju branitelji, njihove zasluge u Domovinskom ratu, o čemu ministar Ćorić i njemu slični državni dužnosnici znaju samo preko filmova ili priča koje su im pričali oni koji su brani ovu Domovinu.

Tom i takvim ministrima zakonom bi se trebao zabraniti da sudjeluju na svim braniteljskim obljetnicama jer njihova nazočnost čini nelagodu ako ne i bijes.

Izvor: Nacionalno/D.P.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.