Tomašić: Gigantskom zvijezdom petokrakom Obersnel i njegovi jataci obilježavaju kraj svoje vladavine Rijekom

22.09.2020. 19:18:00

Umjetnička instalacija Nemanje Cvijanovića "Spomenik crvenoj Rijeci – samoobrambeni spomenik" postavljena je u nedjelju na krovu Riječkog nebodera, na dan odluke o priključenju Rijeke Hrvatskoj, a u sklopu programa Europske prijestolnice kulture.

Petokraka na krovu Riječkog nebodera izazvala je brojne reakcije u društvenom i političkom svijetu.

Zastupnica u Europskom parlamentu i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Ruža Tomašić komentirala je ovakav potez.

"Gigantskom zvijezdom petokrakom Obersnel i njegovi jataci obilježavaju kraj svoje vladavine Rijekom. Ona je simbol svega što su postigli - ekonomskog propadanja i sveopćeg zaostajanja te ideološke zatucanosti. Kad već nije bio u stanju Riječanima ostaviti grad u procvatu s razvijenom lukom i prometnom infrastrukturom, uređenim autobusnim kolodvorom i lijepom rivom, darovao im je petokraku da ih svakog dana podsjeća na to zašto grad zaostaje i propada", napisala je na Facebooku.

Gigantskom zvijezdom petokrakom Obersnel i njegovi jataci obilježavaju kraj svoje vladavine Rijekom. Ona je simbol svega...

Objavljuje Ruža TomašićUtorak, 22. rujna 2020.

Izvor: av/Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.