Torcida je protiv Gorice odala počast junaku HOS-a Žarku Manjkasu Crvenkapi čiji su posmrtni ostaci nedavno pronađeni…

24.02.2020. 09:09:00

Hrvatski navijači su srce Hrvatskog domoljublja....

Hrvatski navijači su srce Hrvatskog domoljublja. Dokazali su to stotine puta nakon Domovinskog rata, ali i u obrambenom Domoviskom ratu gdje su zajedno sa svima ostalima kao hrvatski branitelji ginuli za jedninu nam državu Hrvatsku. Tu ne treba izdvajati niti dijeliti BBB, ni Torcidu, ni Kohortu ni bilo koju našu hrvatsku navijačku skupinu, koja svaka na svoj način daje ogroman doprinos; da se ne zaboravi. Svi smo mi jedno tijelo kad su interesi naše domovine stečene na krvi velikog broja Hrvatskih navijača i svih drugih hrvatskih branitelja, koji su rame uz rame stali pred srbočetničke horde koje su nagrnule u svojoj  brutalnon agresiji na Hrvatsku. I zbrisali ih u dvije akcije hrvatskih vojnih snaga-Bljesak i Oluja…

Splitska Torcida se ističe po izradi Murala (umjetničkih povijesnih djela)- koje kao i sve one druge koje su postavile druge navijačke skupine po Hrvatskoj , ministarstvo kulture MORA zaštititi kao umjetničko i nematerijalno  kulturno dobro države koju su obranili oni najbolji među nama, a koji se najćešće nalaze na Muralima.

Zahvala Torcidi i svim našim navijačkim skupinama na svakom sjećanju; da se ne zaboravi!

Torcida je protiv Gorice odala počast junaku HOS-a Žarku Manjkasu Crvenkapi čiji su posmrtni ostaci nedavno pronađeni…

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.