Tragičan ishod potrage: Vozilo koje je sletjelo u kanal kod HE Varaždin izvučeno, u vozilu pronađeno tijelo nepoznate ženske osobe

29.06.2024. 09:47:00

U četvrtak u kasnim večernjim satima, vozilo koje je sletjelo u odvodni kanal kod Hidroelektrane Varaždin u naselju Sračinec, pronađeno je i izvučeno iz kanala. Unutar vozila pronađeno je tijelo zasad neidentificirane ženske osobe.

Dojava o nesreći stigla je u Policijsku upravu varaždinsku oko 21:30 sati, nakon čega su na mjesto događaja odmah upućeni policijski službenici. Zbog tamne noći, potraga za vozilom nastavljena je u ranim jutarnjim satima sljedećeg dana. U akciju su bili uključeni policajci iz interventne i specijalne jedinice, kao i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS).

Dežurna državna odvjetnica odredila je očevid na mjestu nesreće i naložila obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Tijelo unesrećene osobe prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin radi daljnjih ispitivanja.

Policija nastavlja raditi na utvrđivanju identiteta preminule osobe i okolnosti koje su dovele do ove tragične nesreće.

O svim daljnjim saznanjima javnost će biti pravovremeno obaviještena, priopćila je PU varaždinska.

Izvor: 7dnevno

Izvor: 7dnevno/Foto:Prigorski.hr/Pixsell

Izvorni autor: PDN/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.