Trojica izvukli mladića (25) iz lokala u Zagrebu i iscipelarili ga na podu. Teško je ozlijeđen

29.10.2022. 13:08:00

BRUTALAN NAPAD U KAFIĆU

Zagrebačka policija uhitila je muškarce stare 35, 38 i 43 godine zbog brutalnog premlaćivanja mladića s kojim se jedan od njih posvađao u ugostiteljskom objektu u noći na četvrtak

Policijski službenici PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 35, 38 i 43 godine zbog sumnje da su sudjelovali u tučnjavi u kojoj su mladića (25) teško ozlijedili, piše 24sata

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja policijskih službenika da je osumnjičeni (35) u četvrtak oko 3.30 sati u ugostiteljskom objektu, prišao 25-godišnjaku,  te ga nakon svađe, s ciljem da ga izvede iz ugostiteljskog objekta, odgurivao i povlačio za majicu. Potom su mu se priključila i ostala dvojica osumnjičenika te su mladića (25) oborili na tlo, a zatim ga podigli i gurajući izveli do izlaza iz lokala. 

Pri tome su ga udarali šakama u glavu i tijelo. Nakon što su ga izbacili iz ugostiteljskog objekta nastavili su ga udarati u glavu i tijelo dok je ležao na tlu uslijed čega je teško ozlijeđen.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, trojica osumnjičenih su predani pritvorskom nadzorniku dok je Posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/MUP

Izvorni autor: Vilim Cvok / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.