TUČNJAVA U LUDBREGU! Jedan nožem ubo i zarezao drugu dvojicu, prevezeni u varaždinsku bolnicu

23.01.2023. 16:47:00

U nedjelju navečer u Ludbregu je došlo do tučnjave. Potukla su se trojica mladića pri čemu je 25-godišnjak nožem ubo i zarezao drugu dvojicu koji su prevezeni u varaždinsku bolnicu. Ozljede im još uvijek nisu okvalificirane, kao niti napadaču koji ih je ozlijedio, objavila je varaždinska policija.

Mladići imaju 25, 26 i 22 godine, a prvoosumnjičeni je pritom u dva navrata 22-godišnjaku nožem zadao ubodne rane u predjelu prsišta, a 26-godišnjaku porezotine po bedrenoj kosti lijeve noge.

Medicinska pomoć je 22-godišnjaku pružena u Općoj bolnici Varaždin gdje mu zasad ozljede nisu okvalificirane, dok je 26-godišnjaku pomoć pružio županijski Zavod za hitnu medicinu. Ni njemu ozljede još nisu okvalificirane.

U obračunu je ozlijeđen i 25-godišnjak, koji je uhićen odmah nakon pružene liječničke pomoći.

Varaždinska policija provela je očevid, a u tijeku je kriminalistička istraga.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/7dnevno/S.P.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.