U Karlovcu je vozačica autom teško ozlijedila dijete na zebri

26.11.2022. 10:06:00

DIJETE JE BILO NA BICIKLU

Policija je potvrdila kako je automobil kojim je upravljala žena (57) prednjim krajem udario u bicikl. Dijete je nakon udarca palo na cestu i zadobilo teške ozljede. U trenutku nesreće nije nosilo zaštitnu kacigu, a niti prsluk

Dijete (13) je teško ozlijeđeno u petak navečer u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik kada ga je na zebri udario automobil. Policija je potvrdila da se nesreća dogodila u 20:57 u ulici Kralja Zvonimira, prenosi 24sata.

- Dijete starosti 13 godina upravljalo je biciklom i kretalo se pješačkim nogostupom uz zapadni rub kolnika ulice Kralja Zvonimira . Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza kod kbr. 3 u navedenoj ulici preko kojeg nije označena biciklistička staza nije zaustavio bicikl i gurao ga kao pješak, već je nastavio vožnju biciklom preko obilježenog pješačkog prijelaza prelazeći na suprotnu stranu kolnika - javlja kaportal.net.

Policija je potvrdila kako je automobil kojim je upravljala žena (57) prednjim krajem udario u bicikl.

Dijete je nakon udarca palo na cestu i zadobilo teške ozljede. U trenutku nesreće nije nosilo zaštitnu kacigu, a niti prsluk.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: Ivan Štengl / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.