U KBC Split izolirali muškarca zbog sumnje na koronavirus

02.02.2020. 22:05:00

Radi se o mlađem muškarcu kojeg su u KBC Split primili s blagim simptomima. S obzirom da se nedavno vratio iz Kine, primili su ga i u izolaciji je. Njegove laboratorijske uzorke poslali su u Zagreb...

Jedna osoba stavljena je danas u izolaciju na Klinici za infektologiju KBC-a Split zbog sumnje da možda ima koronavirus, donosi Sloboda Dalmacija. Tu informaciju potvrdio je ravnatelj bolnice prof. dr. Julije Meštrović.

Radi se o mlađem muškarcu koji se nedavno vratio iz Kine. Primljen je sa sumnjom na infekciju. Imao je blage kliničke simptome - blago povišenu tjelesnu temperaturu. Stavili su ga u izolaciju s obzirom na to da je muškarac nedavno došao iz Kine. Njegovi laboratorijski uzorci poslani su u Zagreb na analizu. 

Dok ne stignu rezultati, ostat će u izolaciji. 

A nešto iza 19 sati potvrđeno je kako mladi Slavonac, koji je hospitaliziran u Osijeku, nije zaražen virusom nakon ponovljenih testova. 

Izvor: 24sata/ Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Izvorni autor: Katarina Hrnjkaš

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.