U KRILU MOĆI

26.08.2022. 16:05:00

Moćna je srpska nacxionalna manjina. Svoju moć crpi iz činjenice da je glavni uteg vlasti u Hrvatskoj: njihove ruke, taman bile i krvlju umrljane, predstavljaju moć! U toj manifestaciji moći, ponovo obilježavaju pogibiju 6 starijih osoba iz Grubora. Zločin, za koji je suđeno, no, nije i presuđeno. Pravomoćnom presudom iz 2019., konačno je došao kraj obmani moćne srpske nacionalne manjine. U presudi se navodi, kako je zločin zataškan: divota. Tko je na vrhovnom sudu, odlučivao o tome, što će se nalaziti u presudi? Orijunaši, njihovi sinovi, jugotalog: tko?
Tko je doista počinio taj zločin? Da ga je počinila Hrvatska vojska, pripadnici specijalne postrojbe Lučko, kako navodi nacionalna manjina i njima naklonjeni sudovi odvjetnici i ostala bulumenta, sve bi poduzeo Čeda P, notorni lažljivac, koji krije smrt dr Šretera, da raskrinka one, koji su ubili sirote starce.
Neosporna je činjenica, da su najgori egzekutori u vrijeme agresije na Republiku Hrvatsku, agresije koju je napravila upravo ugrožena nacionalna manjina Srbi, bili upravo siroti starci. Snajperistice i snajperisti u trećoj životnoj dobi, bili su velika podrška srbočetničke soldateske. Tko je likvidirao sirote starce?
Vjerojatno isti oni, koji su likvidirali decu na cesti Petrovačkoj, pa taj zločin sad pripisuju Hrvatskoj, čak što više, pripadnicima specijalne jedinice Lučko: nisu ti momci bili krvožedni, nisu imali u primisli ubiti nekog starca: zašto: samo tako, da ga ubiju.
Tvornica laži srpske nacionalne manjine, manjine koja bi silom htjela biti konstitutivna u Hrvatskoj: neće ići nacionalna manjino!
A njihova majčica, Svetosavska Srbija, radi što? Dok Anja Šimpraga kuka nad jadnim starcima, docirajući Hrvatskoj ne provođenje istraga, ne procesuiranje zločina, majčica Svetosavska tužaka pilote, tužaka i generale. Za koji zločin?
Tko je Srbija, tko joj je dao pravnu moć, pravnu ovlast da procesuira nešto što se dogodilo u Bosni i Hercegovini? Krvlju umrljana ručerda Milorada Čede P, glavnog huškača i promotora velikosrpske politike, četničkog ambasadora u Hrvatskoj, opet maše činjenicom, kako Hrvatska nije procesuirala zločin na Cesti Petrovačkoj:
Kojim ovlastima? Nije procesuirao Hag, nije procesuirao nitko: e, sad će Srbija.
Plenksisti, vi, koji zagovarate zajedništvo s nacionalnim manjinama, vi, koji promovirate bratstvo i jedinstvo, vi, koji namećete ljubav prema srbima vi, koji ste radi srba progonili i progonite svoje generale, kao što progonite Glavaša, tužite aleksandra Vučića, ako se usudite!
Tužbom protiv tog zlotvora, protiv glinskog huškača divljačkog barbarina, dokazali bi da vam je na prvom mjestu Hrvatska, domovinski rat, a ne Šimpraga, lelek_narikača koja na ekavici nariče u Hrvatskom državnom Saboru!
Svojim innertnim ponašanjem, samo dokazujete, kako vam je stalo do mišljenja onih, koji svakog dana muzu Hrvatski državni proračun, uvjetujući svojim ponašanjem vlast u Hrvatskoj. Ukoliko im se vlada, mogu slobodno otići na Kosovo: da vidimo, kako bi Kosovo financiralo srpske promocije, i kako bi Šimpraga lelek_narikala na ekavici u parlamentu Kosova!
Dok god se toj hijeni koja svakodnevno izjeda živce i narodu i braniteljima, ne stane na kraj, ona će i dalje jesti, kidati, lagati i provoditi svoju politiku četničke agresije, koju ovog puta provodi tiho, optužnicama i narikanjima kojekakvih devojčica na ekavici u Hrvatskom državnom Saboru!
Hrvati, dokle?

Izvor: PDN/Foto:Facebook

Izvorni autor: Nataša Pogačić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.