U stravičnoj prometnoj kod Varaždina poginuo muškarac

18.02.2021. 12:38:00

Na ludbreškom području sinoć se također dogodila prometna nesreća, za koju policija kaže kako je kao i u slučaju rano jutros odgovoran mladi vozač

Rano jutros između Varaždina i Nove Vesi kod farme Koke muškarac je poginuo, a jedna osoba je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći.

Muškarac je preminuo u varaždinskoj bolnici nakon neuspješne reanimacije, javlja Danica.hr.

Varaždinska policija jutros je priopćila kako su za tu i nesreću koja se sinoć dogodila na ludbreškom području krivci mladi vozači.

- Jučer u večernjim satima i danas u ranim jutarnjim satima na području Policijske uprave dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima je jedna osoba od zadobivenih ozljeda smrtno stradala. Za nastanak ovih prometnih nesreća odgovorni su mladi vozači, koji se nisu pridržavali prometnih propisa i vožnju nisu prilagodili vremenskim uvjetima i stanju kolnika - navode u varaždinskoj policiji.

24sata
Foto: DVD Ludbreg

Sinoć oko 19.50 sati na državnoj cesti D-3 u Ludbregu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Mladić starosti 21 godinu upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Koprivnice.

- Zbog nepropisne brzine kretanja i stanja na kolniku došlo je do zanošenja vozila i slijetanja u cestovni jarak, nakon čega je došlo do višestrukog prevrtanja vozila. U prometnoj nesreći vozač i suputnik starosti 26 godina zadobili su ozljede i prevezeni su u varaždinsku Opću bolnicu - kažu u policiji.

Izvor: 24sata/Foto: 24sata.hr

Izvorni autor: Danica.hr/Merita Arslani/24 sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.